lauantai 30. kesäkuuta 2012

Jämäsukat ja vähän muitakin päivityksiä...

Jämäsukkaprojektin aikana aloittamani sukat ovat vihdoin ja viimein valmiina...reilun kuukauden työn tuloksena syntyneenä. Lankana SeiskaVeikan sitä sun tätä yhdistelmä. Omia jalkoja alkavat nämä lämmittää :)Ylioppilasjuhlat sujuivat hyvin, mitä nyt pikkuhaaveri tapahtui juhlapäivänä kun kaikessa kiireessä luin uuden astianpesukoneen (vanha sanoi sopimuksensa irti sopivasti just juhlapäivän alla) ohjetta ja laitoin astiat pikapesulle, kesto noin puoli tuntia...Kun tunti oli kulunut ja anoppi vaivihkaa kysellyt kauanko pesu kestää luin ohjetta uudellaan ja dadaa; kyseinen ohjelma olikin ekopesu 30 astetta, kesto noin kaksi tuntia...että näinkin saattaapi käydä ;)

Mutta summa summarum, liikuttavat ja onnelliset olivat ne juhlat, tytär on saanut jatko-opiskelupaikan ja elämä jatkuu...neulonnan, lukemisen ja ennen kaikkea perheen peruselämän ympärillä :)Tuollainen leipomus syntyi kun sain ystävältä raparperia..Uusi kokeilu ja hyvää oli...Pikku "Martta" minussa kehittyy. Herkkuohjeen löydät täältä Kinuskikissan arkistosta.Kesälukemisena minulla Laila Hirvisaaren (ent. Hietamies) Lehmusten kaupunki.
Olen lukenut saman kirjailijan Kannas-sarjan  ja pidin siitä kovin. Sukujuureni ovat isän ja äidin puolelta Karjalasta ja eläydyin...täytyy myöntää...
Lehmusten kaupunki on ollut lainattuna kirjastosta monet kerrat ja nyt sain vihdoin ja viimein aikaiseksi sen lukea.. Tämä kirja erikoispainos, jossa alussa kuvia Lappeenrannasta ja menetetystä Karjalasta silloin ennen...
Hyvä kirja tämäkin ja varmasti sarjan muut osat tulevat myös luetuiksi. Suosittelen. :)
Eilen illalla meidän pihalla vieraili piikikäs eläinystävä...Pieni katsekontaktikin ystävien kesken saatiin aikaiseksi. Hyvää kesänjatkoa kaikille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit halutessasi jättää kommentin tähän. Kiitos :)