sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Jännitystä paperilla

Tuli tänään pitkästä aikaa luettua oikein urakalla; Camilla Läckbergin esikoisdekkari Jääprinsessa.

Jännä oli kirjan ratkaisu ja vaikka osan tapahtumista jo aiemmin arvasinkin niin lopputulos oli sitäkin uskomattomampi. Kirja koukutti kyllä viimeiseen sivuun saakka. Ja tämän lisäksi jäi vielä tunne että päähenkilöiden (Erica, Patrik, Anna ja kumppanit)  henkilökohtainen elämäkuviot jäivät siinä määrin  kesken että on aivan pakko saada seuraava osa käsiinsä mahdollisimman pian.Huomenna alkaa siis viikon kestävä selkäkuntoutus, mutta illalla on pakko päästä kirjastoon etsimään uutta jännittävää luettavaa. Mulla ois melko monta sellaista "dekkarisarjaa" vaiheessa, joissa päähenkilöiden elämä jatkuu juonellisesti seuraavissa kirjoissa..Nyt on vain ongelmana löytyykö kirjat kirjastosta tai tuleeko taas lainattua kirjoja yli äyräiden? :)

4 kommenttia:

 1. Läckberg on hyvä kirjoittaja.Mulla on lainassa ko.kirjailijan Saarnaaja,mutta kun se on pokkaripainoksena ja niin pientä pränttiä,etten erota lukea sitä :O.Siis edes lasitkaan päässä.

  Hyvää selkäkuntoutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yksi päivä jo takana. Nyt olen lähdössä kirjastoon kahmimaan lisää luettavaa. :)

   Poista
  2. Mun on lähdettävä huomenna kirjastoreissulle :)Annahan sitten vinkkiä mitä löysit!

   Poista
  3. Huonosti oli kirjoja kirjastossa. Läckbergin kirjaan pitkät jonot.
   Lainasin sellaisia dekkareita joita en ole ennen lukenut, en siis tiedä vielä millasia ovat. Eli nämä jäivät kassiin: Ann Rosman/Majakkamestarin tytär sekä Tuula Mai Salmela / Katajanokalla kello kymmenen. Onko yhtään tuttuja kirjailijoita?
   Läckbergin seuraavan varasin. Kirjailija on saanut niin paljon viime aikoina julkisuutta, että kirjatkin ovat suosittuja.
   :)

   Poista

Voit halutessasi jättää kommentin tähän. Kiitos :)