perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kirjoja, kirjoja...

Neulominen on tämän illan luovalla tauolla ja viikonlopun :) kunniaksi ajattelin siirtyä tuohon minun toiseen, mutta ei yhtään vähäisempään stressinpoistokeinoon eli lukemiseen.

Dekkareista pidän tosi paljon ja niitä tuleekin luettua tällä hetkellä eniten. Välillä kuitenkin lehdistä löytyy tietoa uutuuskirjoista, joita on sitten pakko käydä lainaamassa tai joskus jopa varata, että varmasti sitten kirjan myös saa luettavaksi.

Viimeksi kirjastossa käydessäni minulle tuli todellinen valinnan vaikeus, kun tuntui että just ne kaikki hyvät kirjat on palautettu kirjastoon yhdellä kertaa ;)))

Tällä hetkellä luen:


Molemmat kirjailijat ovat minulle ihan uusia tuttavuuksia; Johanna Tuomolan Tummissa Vesissä sekä Pauliina Vanhatalon Korvaamaton.

Tummissa Vesissä on tietenkin mieltymykseni mukaan dekkari..Muutama sivu on vasta tullut luettua, mutta ihan mukavalta kirja tuntuu..Pidän nimittäin dekkareista, mutta inhoan "raakuuksilla mässäilyä".

Pauliina Vanhatalo taas on oululainen kirjailija ja jo se on peruste lukemiseen. Paikallisten kirjailijoiden teoksia on mukava lukea koska koko ajan mielessä pyörivät tutut maisemat, kulttuuri ja elämä. Tosin ekoilta sivuilta en Oulua tunnistanut ainakaan selkeästi,joten saattaa olla että maisemat ovat fiktiivisiä.. Mutta se ei toki lukuelämystä sinänsä haittaa... :)

Hyviä lukuelämyksiä ja viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Heti laitan nuo muistiin itelleni!Kiva,kun laitat näitä kirjavinkkejä tänne :) Mä olen tykästynyt myös noihin äänikirjoihin;niitä on mukava kuunnella samalla kun näpertää käsitöitten kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen kuunnellut joskus paljonkin äänikirjoja...automatkoilla kuunneltiin ennen vaikka mitä. Nykyään jäänyt vähemmällä, mutta hyvä vaihtoehto ovat kyllä :)

      Poista

Voit halutessasi jättää kommentin tähän. Kiitos :)