keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Ne on vaan sukat...

...versio 1. Lankana Novitan Seiska Veikka ja koko  38.

Alkuperäistä ihanaa ohjetta on hieman mukaeltu, mutta alkuperäinen ohje löytyy Ulla neuleen sivuilta:

Ne on vaan sukatHelppo ja mukava malli oli tehdä...oman jännitysmomenttinsa teki pelko jämälangan loppumisesta ennen aikojaan...
Nou hätä, langat riittivät hyvin...en osaa vieläkään arvioida lankakerän riittävyyttä. Ennen tätä neuloositartuntaani ostin aina kaksi kerää naisten sukkiin , kun luulin että molemmat  tulevat yksiin sukkiin käytettyä ;)  No oppia ikä kaikki. :)

4 kommenttia:

 1. Hei!Huomasin,että olet aika uusi bloggaaja niin kuin minäkin :) Kivoja lapasia ja sukkia olet tehnyt;Olgat ja Ailitkin mitkä mulla on ollut toteutettavien listalla.Ja ihan saman väriset junasukat olit tehnyt kuin minäkin :) Mulla on myös ilmeisesti välilevynpullistumia rintarangassa ja niskassa;siksipä neulomiset on ollut nyt vähän tauolla.Sen sijaan olen taas värkännyt ristipistoja;se ei käy mulla samalla tavalla tuonne rankaan kuin neulominen.Ja huomasin,että olet dekkarien ja kirjojen ystävä niin kuin minäkin!Sait minusta blogisi vakiseuraajan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiva kun olet löytänyt blogiini.:) Itsekin olen uusi bloggaaja joten on vielä nämä jutut vähän hakusassa mutta sinnikkäästi olen päivityksiä tänne lisännyt :)

   Mukavasti löytyy meistä yhtäläisyyksiä ja netin hyvä puoli minusta onkin että täältä löytyy uusia kivoja ystävyyssuhteita välimatkasta huolimatta ;)

   Minulla on se pienen pieni mutta ikävä pullistuma alaselässä joten onneksi se ei neulomista haittaa. Voin kyllä kuvitella että sinullakin on kivulias ja hermoille käyvä vaiva ja vielä ikävässä paikassa. Tsemppiä silti sinulle :)

   Itse en ole koskaan ristipistoja tehnyt, minun alaani on enemmänkin sukkien, lapasten, pipojen ja muiden sellaisten pienempien neuleiden tekeminen. Vastapainoa kaikelle stressiä aiheuttavalle, samoin kuin lukeminenkin.

   Aurinkoista kevään odotusta sinulle :)

   Poista
  2. ps. Ollaan kaiken lisäksi aika saman ikäisiä :)

   Poista
  3. Kiitos ja tsemppiä sinullekin! :)

   Kyllä netti ja blogit on aivan mainio keksintö :)Todella kiva löytää samanhenkisiä ihmisiä ja vaihtaa ajatuksia ym.Kiva,kun ryhdyit blogini lukijaksi! :)

   Poista

Voit halutessasi jättää kommentin tähän. Kiitos :)