sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Motorsport...

Tänään julistan virallisesti itselleni kevään ja kesän odotuksen alkaneeksi...
Jaa niin siis mistäkö sen tietää? No sen tietää siitä että aamulla katsotaan porukalla formulaa ja iltapäivällä katsellaan eri porukalla sisäradalla kartingia...

Meitin perheen kesäkauden ykkösharrastus puolison työn kautta on karting kokopäiväisesti ja lähes ympäri viikkojen. Väkisinhän se harrastus on rakkaan mieheni kautta vienyt sitten myös minut mukanaan... Kilpailusihteerin tehtävät  ja kaikenlainen muukin kisaviikonloppuihin liittyvä aputoiminta on melko iso osa kesääni ja siten myös loma-aikaani.

Oulun Formula K-125 ry

Mutta muutakin toki on ollut tänään mielessäni kun aloitin tänne mietteitäni kirjoittamaan. Pääasia oli nimittäin Positiivareiden face sivuilta löydetty upea ja niin osuva mietelause;

Kirjoita sydämeesi että jokainen päivä on vuoden paras päivä
 -R.W Emerson-

Positiivarit

Tämän kun muistaisi niin elämä olisi paljon, paljon helpompaa. :) Mutta toisaalta, koskaan ei ole liian myöhäistä kehittyä tässäkin asiassa. :)

Hyvää sunnuntai illan jatkoa kaikille :)

1 kommentti:

  1. Minulla on Positiivareiden kortti,jossa on juuri tuo lause :) Otin sen juuri muutama päivä sitten kirjanmerkiksi;ihan siksi,että se muistuttelisi minua päivittäin!

    VastaaPoista

Voit halutessasi jättää kommentin tähän. Kiitos :)