tiistai 6. maaliskuuta 2012

Selkävaiva vaivaa taas...

...eli vaihteeksi podetaan sitten sellaista pienen pientä pullistumaa alaselässä mikä ei yhtään tykkää mistään virheellisistä kiertoliikkeistä, joita saattaapi tässä arjen keskellä tulle "epähuomiossa"tehdyksi".

Muutama päivä lepoa (selkävaivoissa kyllä tuo tarkoittaa myös liikettä) ja lääkkeitä toivottavasti tuovat avun ja pääsee taas kiinni normaaliin päiväjärjestykseen.

Tässä selkävaivassa tosin on hyvää se että kädet ainakin vielä toimivat (huomaa asian positiivinen puoli) ja voi vaihteeksi ;) alkaa vaikka neuloa jotain kivaa. Tosin neulomisasento täytyy laittaa mietintään, kun pitkään ei pysty istumaan tai seisomaan ja maatessa ei neulominen oikein suju.

Seuraava työ on vähän hakusassa. On niin paljon ihania malleja, että tulee runsaudenpula eikä oikein osaa valita, mille alkais... Sydänsukan ohje on kyllä ollut mielessä kokeiltavien neuleiden listassa, mut saas nähdä...

En varmaan koskaan uskalla laajentaa tuota "repertuaariani" sukista, lapasista ja pipoista mihinkään isompaan, mut ei se mitään; pääasia että nauttii ja rentoutuu, tehkööt isot työt ne joilla se taito on hallussa...minä tyydyn näihin pienempiin :)

Lukeminenkin ois hyvä vaihtoehto, kesken juuri nyt Anna Janssonin Haudankaivaja.
Anna Jansson, tuotanto
Unohtamatta niitä "kevyitä" kotitöitä. :)

Aurinkoista päivää Pohjois-Pohjanmaalta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit halutessasi jättää kommentin tähän. Kiitos :)